✕  Lukk søk

Studentklinikken

Studentklinikken er en obligatorisk del av utdanningen for studenter på bachelorstudiene i akupunktur, osteopati og ernæring.

 

Akupunktur og osteopati

Akupunkturbehandlingen gjøres av andre- og tredjeklassestudenter, osteopatibehandlingen utføres av studenter på tredje og fjerde studieår.

Studentene har selv ansvar for undersøkelse og behandling, men har alltid en veileder fra sin respektive utdanning tilgjengelig som bistår underveis.

Priser
Første behandling ordinær 300,- / rabatt* 150,-
Oppfølgende behandling ordinær 220,- / rabatt*
*Rabatten gjelder: Honnør over 60 år, ungdom under 18 år, studenter og HK ansatte

Kostveiledning

Kostveiledning gjøres av avgangsstudenter ved bachelorgrad i ernæring. Studentene veiledes av autoriserte kliniske ernæringsfysiologer. Kostveiledningen består av minst to konsultasjoner i klinikken, en kartleggingskonsultasjon og en oppfølgingskonsultasjon med råd og veiledning.

Dette er en unik mulighet til å få en individuell gjennomgang av ditt kosthold, der tilstrekkelig inntak av næringsstoffer og helsefremmende endringer er i fokus. Konsultasjonene er gratis.

Som pasient kan du forvente behandling av høy kvalitet, hvor ditt behov står sentralt.

Timebestilling

Velkommen med din bestilling på telefon 97 11 76 90.

Avbestilling må gjøres senest innen kl. 10:00 arbeidsdagen før behandlingen skal finne sted, hvis ikke vil timen belastes i sin helhet.

Åpningstider

Akupunktur, osteopati og ernæring
Mandag – torsdag 07.30 – 19.00
Fredag 07.30 – 16.00