✕  Lukk søk

Hotell og reiseliv

×

Har du lederambisjoner? Trives du i et dynamisk og hektisk internasjonalt miljø? Vil du være med å forvalte merkevaren Norge gjennom unike kundeopplevelser? Er du serviceinnstilt og vil jobbe med mennesker? Da er våre studier innen hotell og reiseliv noe for deg!

Reiseliv er verdens hurtigst voksende næring, og opplevelsesbasert turisme er den delen av bransjen som nå ser den sterkeste veksten. Antallet reisende til og i Norge har vært rekordstort de siste årene. Behovet for bransjekompetanse innen utvikling av kvalitetsopplevelser og bærekraftig reiselivsledelse med høyt servicenivå er derfor sterkt. Ta et studie innen hotell og reiseliv, og sikre deg en spennende jobb i en bransje i vekst!

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!

Bachelor

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Har du lederambisjoner? Trives du i et hektisk internasjonalt miljø, og kunne tenke deg karrieremuligheter også i utlandet? Dersom du i tillegg er glad i å jobbe med mennesker og service, er vårt bachelorstudium i hotelledelse noe for deg.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Har du lyst til å jobbe innen reiselivsledelse og utvikle ekstraordinære turistopplevelser – enten i Norge eller internasjonalt? Da er Bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling det rette for deg.

Reisebrev fra India

Etter halvannet år med planlegging og hardt arbeid, satte reiselivsklassen seg på flyet til India. Student Christina Hokland har tatt bilder og skrevet reisebrev fra turen!

Les reisebrevet og se bildene her

Få innsikt i ny forskning på adventure tourism

Elin Bolann, førsteamanuensis på Bachelor i hotelledelse, forsker på adventure tourism, som er det segmentet innen naturbasert turisme som vokser mest og hurtigst i verden.

Les om funnene hennes her