✕  Lukk søk

HR og ledelse

×

Vil du være den som får kollegaer til å oppleve mestring, og som får virksomheter til å lykkes? En solid medarbeider med det som skal til for å en dag bli en inspirerende leder? Da bør du studere HR og ledelse! Studiene passer perfekt for deg som ønsker jobbe med, og utvikle organisasjoner og mennesker, og skape gode resultater. Ved å studere HR og ledelse hos oss får du erfaringen, kunnskapen og tryggheten du trenger for å gjøre en forskjell, uansett hva slags bransje du ønsker å jobbe i.

Hvordan kan jeg bidra til at organisasjonen jeg jobber i lykkes?

Dette er et sentralt spørsmål gjennom alle våre studier. Vi forbereder deg til å forstå utviklingen som skjer i samfunnet. Vi gir deg kunnskap som gjør deg aktuell og relevant for arbeidsplassen din, slik at du blir en attraktiv medarbeider. Vi utvikler studiene våre i tett samarbeid med arbeidslivet, og sammen sørger vi for at du skal lykkes.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!

Gjennom tett oppfølging, engasjerende fagstab og kontakt med relevant arbeidsliv lærer du det som forventes av deg i bransjen du skal ut i. Du opparbeider deg forretningsforståelse og får uvurderlig innsikt i hva som får mennesker til å yte bedre. Våre studier er profesjonsrettede, unike og har smarte fagkombinasjoner som næringslivet setter pris på.

Hos oss blir du en del av et inkluderende studiemiljø med høyt engasjement. Studentene våre trives i følge Studiebarometeret 2017 bedre enn på andre sammenlignbare studier i Norge og gjennomføringsprosenten er langt over landsgjennomsnittet.

Bachelor

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Drømmer du om å kunne utvikle ansatte til å yte bedre? En utdanning innenfor HR og personalledelse gjør deg til eksperten på utvikling av de menneskelige ressursene.

Som første høyskole med Bachelor i HR og personalledelse er vi i dag den største tilbyderen av denne utdanningen i Norge.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelor i økonomi og ledelse gir en bred, grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med hovedvekt på økonomi, metode og ledelsesfag.

Studiet er tilpasset deg som ønsker en generell næringslivsutdannelse som gir fleksibilitet og muligheter til arbeid innen ulike fagområder, uten at du trenger å velge en spesifikk karrierevei før etter fullførte studier.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelorstudiet i digitalisering og økonomi gir bred, grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med vektlegging på økonomi- og ledelsesfag rettet mot digitaløkonomien og fremtidens bedrifter og jobber.

Studiet er tilpasset deg som ønsker en generell næringslivsutdannelse spisset mot arbeid innen den nye digitaløkonomien, både i nyere innovasjonspreget virksomhet og mer tradisjonelle virksomheter som gjennomgår digitale transformasjoner.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring gir deg en bransjenær og praktisk innføring i det å lede et prosjekt eller en produksjon fra begynnelse til slutt.

Studiet gir deg kompetanse innenfor prosjekt- og produksjonsledelse, økonomi, markedsføring, forhandlingsteknikk, samt god kunnskap om og forståelse for de ulike kreative bransjene.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelor i innkjøpsledelse gir deg kunnskap om innkjøp, innkjøpsfunksjonen og ledelse av prosesser knyttet til innkjøp.

Med vår Bachelor i innkjøpsledelse blir innkjøp av varer eller tjenester, eller arbeid med de store anskaffelseskontraktene en del av din varierte og spennende hverdag i handelsbransjen enten i Norge eller internasjonalt.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelor i innkjøpsledelse gir deg kunnskap om innkjøp, innkjøpsfunksjonen og ledelse av prosesser knyttet til innkjøp. Med vår Bachelor i innkjøpsledelse blir innkjøp av varer eller tjenester, eller arbeid med de store anskaffelseskontraktene en del av din varierte og spennende hverdag i handelsbransjen enten i Norge eller internasjonalt.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Har du lederambisjoner? Trives du i et hektisk internasjonalt miljø, og kunne tenke deg karrieremuligheter også i utlandet? Dersom du i tillegg er glad i å jobbe med mennesker og service, er vårt bachelorstudium i hotelledelse noe for deg.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Har du lyst til å jobbe innen reiselivsledelse og utvikle ekstraordinære turistopplevelser – enten i Norge eller internasjonalt? Da er Bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling det rette for deg.

Master

Heltid | 2 år | 120 studiepoeng

Dette mastergradsstudiet gir deg kunnskap om hvordan du kan bruke ledelse og styring som verktøy, se helheten i hva som kreves for å drive prosesser framover, og hvordan man leder andre i ulike situasjoner.

Med en mastergrad i ledelse fra Høyskolen Kristiania blir du en ettertraktet kandidat som kan bidra til økt verdiskaping i både private og offentlige virksomheter.

Heltid | 2 år | 120 studiepoeng

Master i markedsføringsledelse gir deg kunnskap om hvordan trender og ny teknologi påvirker markedet.

Den unike kombinasjonen av faglig tynge og praktisk relevans på dette studiet gjør deg godt rustet til å ta fatt på krevende lederutfordringer.

Fagskole

Heltid | 1 år | 60 studiepoeng

Prosjektlederutdanningen passer for deg som liker å lede andre, er selvdreven og god til å strukturere. På dette studiet vil du lære metoder og teknikker som kan anvendes på alle prosjekter, og du vil få innsikt i særtrekk ved prosjekter i ulike bransjer.

Fremførte sin ide for HR-ledelsen hos Skanska

Hvordan er det å fremføre sin ide for HR-ledelsen i et av Norges største entreprenør-selskaper?

Les om casedagen hos Skanska her

Møt salgssjefen på Grand Hotel

Christian Hiis Navestad (27) gikk ut med en bachelor i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania. I dag jobber han som salgssjef på Grand Hotel i Oslo.

Les om hvordan Christian kapret drømmejobben her