IT-brukerstøtte

Din portal for informasjon og teknisk hjelp dersom du står fast i den teknologiske hverdagen.

Finner du ikke det du leter etter i menyen?
Ta kontakt med oss!

Adgangskortene lages i resepsjonen i Kirkegata 24 og i besøksresepsjonen i Prinsens gate.

Mistet/ødelagt kort erstattes for kr 100. Det er veldig viktig at man ikke lager hull i kortet sitt, siden kortene vi bruker er av berøringsfri type og informasjonen ligger i selve kortet, ikke bare magnetstripen.

Har du spørsmål om adgang på Høyskolen Kristiania, kontakt resepsjonen i 1. etasje, Kirkegata 24-26 eller på e-post kontakt resepsjon.

Det er dessverre ikke mulig for studenter å låne utlånskort.

Brukerkontoen din bruker du til å logge på datamaskiner, for å skrive ut, etc. Brukernavnet og passordet får du på SMS raskt etter studiestart. Det er veldig lurt å huske dette.

Skulle du komme til å glemme passordet ditt, så kan du få det tilsendt på nytt via vår glemt passord-tjeneste.

Brukernavnet og passordet for Luvit er det samme som du fikk tilsendt på SMS i starten av ditt første semester. Det er samme passord på Luvit som for pålogging på datamaskiner. Dette passordet kan ikke endres.

Har du glemt passordet må du benytte deg av vår glemt passord-tjeneste.

Pålogging med tilsendt brukernavn og passord på sms fra skolen gjennom FEIDE- Tilhørighet Høyskolen Kristiania

NB! Tilgang og bruk av tjenestene i Office 365 vil kun fungere så lenge du er student hos oss. 

For å skrive ut fra skolens maskiner velger du printeren «CK-print» når du skal skrive ut.

Vil du skrive ut fra din egen maskin må du først installere printeren på maskinen din. Følg brukerveiledningene våre her for hvordan du gjør dette.

Første gang du skal printe, må du koble kortet med brukerkontoen din. Dette gjør du ved å gå til en printer, holde kortet ditt inntil kortleseren, og logge deg inn med brukerkontoen din.

Printsenter

Du kan også få hjelp til å printe ut større arbeider på høyskolens printsenter, som du finner i 2. etasje innenfor kantina.

Printsenteret har åpent man-fre kl. 08.00 -16.00.

Tips og triks:

  • Sikt alltid på å skrive ut dagen før levering. Ikke ta sjansen på at «det går bra».
  • Husk at det koster å printe. Har du ikke dekning på printkontoen vil dokumentet heller ikke vises på printer. Du må fylle penger på printkortet.

Uteksaminerte studenter som skal ta opp igjen eksamen som krever spesiell programvare kan få gjestetilgang til lokaler og maskiner etter avtale. Dette gis ved å kontakte høyskolen IT-avdeling på e-post it@kristiania.no.

For å kunne logge deg på skolens maskiner bruker du samme brukernavn og passord som vises til over her.

Har du mistet eller glemt passordet det kan du få ved å bruke glemt passord-tjenesten vår.

Når du slår på en maskin, eller vekker den fra dvale, kan det ta litt tid før den kobler seg til nettverket og er klar til å logge deg inn.

Hvis du ikke får logget på kontoen din, vent noen sekunder og prøv igjen. Kontrollér også om maskinen har nettverkskabel koblet til seg.