✕  Lukk søk

IT-brukerstøtte

Din portal for informasjon og teknisk hjelp dersom du står fast i den teknologiske hverdagen.

Finner du ikke det du leter etter i menyen?
Ta kontakt med oss!

Logoen til FeideFeide-brukeren din mottok du på SMS når du startet på skolen. Denne brukes til alle innlogginger på Høyskolen Kristiania: PC, Mac, Luvit, StudentWeb, etc. Hvis det er en tjeneste levert av Høyskolen Kristiania og annet ikke er opplyst kan du regne med at du kan logge inn med Feide-brukeren din. Alle Feide-innlogginger skal være merket med Feide-logoen.

Hvis du har glemt passordet ditt kan du få det tilsendt på nytt ved å bruke glemt passord-tjenesten vår.

Pålogging til Mac-er og PC-er på Høyskolen Kristiania er Feide-brukeren din. Har du mistet eller glemt passordet det kan du få ved å bruke glemt passord-tjenesten vår.

Når du slår på en maskin, eller vekker den fra dvale, kan det ta litt tid før den kobler seg til nettverket og er klar til å logge deg inn.

Hvis du ikke får logget på kontoen din, vent noen sekunder og prøv igjen. Kontrollér også om maskinen har nettverkskabel koblet til seg. Hvis maskinen etter gjentatte forsøk ikke vil logge deg på, kontakt IT-brukerstøtte.

Office bilde

Alle studenter på Høyskolen Kristiania får tilgang til Office 365, og gjennom der mulighet til å installere Office‑programpakken på PC‑en sin.

På Office 365-nettsiden har du webutgaver av alle Office-programmene (Word, Excel, etc.) hvor du kan jobbe og skrive i sanntid sammen med andre studenter på samme måte som Google Docs. Du får også tilgang til OneDrive som er Microsofts skylagringstjeneste hvor du kan lagre dokumenter, og dele tilgang til medstudenter når dere skal samarbeide.

Ved å logge på studentkontoen din i Office-programmene på maskinen din vil du få rask tilgang til å åpne filer fra og lagre direkte til OneDrive.

Les her for hvordan logge på Office 365 og installere Office-pakken.

NB! Tilgang og bruk av tjenestene i Office 365 vil kun fungere så lenge du er student hos oss. 

Studenter på fag som lærer bruk og analyse av statistikk med IBM SPSS Statistics får mulighet til å installere dette på sin egen PC.

Gå hit for nedlasting og installasjonsveileder.

For å skrive ut fra skolens maskiner velger du printeren «CK-print» når du skal skrive ut.

Vil du skrive ut fra din egen maskin må du først installere printeren på maskinen din. Følg brukerveiledningene våre her for hvordan du gjør dette.

Første gang du skal printe, må du koble kortet med brukerkontoen din. Dette gjør du ved å gå til en printer, holde kortet ditt inntil kortleseren, og logge deg inn med brukerkontoen din.

Printsenter

Du kan også få hjelp til å printe ut større arbeider på høyskolens printsenter, som du finner i 2. etasje innenfor kantina.

Printsenteret har åpent man-fre kl. 08.00 -16.00.

Tips og triks:

  • Sikt alltid på å skrive ut dagen før levering. Ikke ta sjansen på at «det går bra».
  • Husk at det koster å printe. Har du ikke dekning på printkontoen vil dokumentet heller ikke vises på printer. Du må fylle penger på printkortet.

Oslo:

Adgangskortene lages i studentservicesenteret i Kirkegata 24 og i besøksresepsjonen i Prinsens gate.

Mistet/ødelagt kort erstattes for kr 100. Det er veldig viktig at man ikke lager hull i kortet sitt, siden kortene vi bruker er av berøringsfri type og informasjonen ligger i en chip inni kortet.

Har du spørsmål om adgang på Høyskolen Kristiania, kontakt resepsjonen.