✕  Lukk søk

Kommunikasjon og PR

×

Vil du skape kommunikasjon folk husker?
Effektive og kreative kommunikatører har et fellestrekk. De lager kommunikasjon som beveger. Som skaper kjøpelyst eller politisk endring, latter, ettertanke eller alt sammen – enten visuelt, ved hjelp av tekst, levende bilder eller i en kombinasjon.

Våre kommunikasjonsstudier passer for deg som vil samarbeide med dedikerte medstudenter og åpne døren til en yrkesvei med mange utviklingsmuligheter og et bredt og tett nettverk.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!

Hos oss kan du velge blant flere anerkjente kommunikasjonsutdanninger. Vi sørger for et åpent miljø med plass til nye impulser, fordi vi vet at dette fører til bedre resultater for studentene våre. Derfor får du rom til å prøve ut ideene dine og utvikle ditt talent. Du får tett oppfølging av erfarne veiledere og blir kjent med bransjen mens du studerer. Du lærer å legge smarte strategier, ta modige valg og presentere løsningene dine for en oppdragsgiver.

Her bygger du tverrfaglig nettverk mens du studerer. Vi forbereder deg på det arbeidslivet du skal bli en del av. Du jobber med reelle prosjekter og har kjente, profilerte aktører som gjesteforelesere. Bli en del av Nordens største kreative utdanningsmiljø!

Bachelor

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Art Direction er et fagfelt som handler om å utvikle ideer og å gi det en visuell form som kommuniserer tydelig, og bachelorgraden omfatter markedskommunikasjon, redaksjonell kommunikasjon og visuelle fordypningsprosjekter, hvor du som student utvikler ditt eget visuelle særpreg ut i fra talent og interesser.

En Art Director har det overordnede regi- og produksjonsansvaret for å lande en idé, jobber med målrettet og strategisk bruk av visuelle uttrykk, og gjennomfører den visuelle utformingen av et konsept.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Til journalister stilles det krav til kunnskap om verden, interesse for hvordan den har utviklet seg både politisk, økonomisk, kulturelt og miljømessig, og ikke minst evnen til å stille kritiske spørsmål.
Vi gir deg en grundig opplæring i det journalistiske håndverket, uavhengig av publiseringsplattform, samtidig som vi holder deg oppdatert på hvordan digitale revolusjonen endrer mediene.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Med en bachelor i kreativ markedskommunikasjon vil du få kompetanse innen tekst, visuell kommunikasjon, prosjektledelse, kreative prosesser og kommunikasjonsstrategi.

Du vil lære hvordan du bruker reklame og andre former for markedskommunikasjon til å selge varer, skape merkevarer og kommunisere på tvers av markeder og kulturer.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Høyskolen Kristiania tilbyr det mest komplette bachelorstudiet i PR, som gir deg metodekunnskaper, praktisk erfaring og faglig innsikt. Det gjør at du skiller deg ut på arbeidsmarkedet. Bachelor i PR og kommunikasjon er et spennende og levende studium for deg som er opptatt av mennesker, kommunikasjon og det som skjer i samfunnet.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Tekstene som skrives både under studiet og i potensielle jobber strekker seg fra markedskommunikasjon og reklame, redaksjonell kommunikasjon innen fjernsyn, radio, digitale og trykte publikasjoner, og kunstorienterte tekster til musikk, film, teater og skjønnlitterær fortelling.

Tekst må kommunisere til en tenkt mottaker, og du som skribent må kunne gjennomføre og lede idé- og kommunikative strategiprosesser.

Fagskole

Heltid | 1 år | 60 studiepoeng

En god innholdsprodusent er en visuell historieforteller som kan bruke bilder, film, klipping, tekst og lyd som virkemidler for å få budskapet fram på en troverdig måte, og samtidig beherske kommunikasjonsstrategi, planlegging og målgruppeforståelse.

Du skal produsere og spre innhold til spesifikke målgrupper, og god innholdsmarkedsføring skal gi brukerne en opplevelse gjennom innhold som målgruppen ønsker å se.

Heltid | 1 år | 120 studiepoeng

Reklame og merkekommunikasjon er et toårig fagskolestudium som gir deg det du trenger for å få deg en jobb i bransjen.

Studiets pedagogiske syn er at du skal erfare mens du lærer, og gjennom workshoper, byråbesøk og prosjekter for små og store virksomheter får du muligheten til å vise hva du kan.

– Bestemte meg tidlig for Brussel

Yngve (27) jobber ved den norske EU-delegasjonen i Brussel og sikter mot departementsjobb.

Les saken her

Emilie fikk fast jobb rett etter studiene

Se hvordan Emilie (24) gikk fra å være fulltidsstudent til å bli fast ansatt.

Les saken her