✕  Lukk søk

Markedsføring og salg

×

Grunnprinsippene i markedsføring er på mange måter de samme som for ti, tyve eller femti år siden. Men metodene og teknikkene, budskapene, trendene og løsningene forandrer seg konstant.

Fremtidsrettet utdanning som løser morgendagens utfordringer

Hos Høyskolen Kristiania får du en utdanning som møter morgendagens behov i arbeidsmarkedet. Markedsføringsstudiene passer for deg som ønsker en studiehverdag bestående av dagsaktuelle problemstillinger, praktiske caser og forelesere med lang fartstid fra næringslivet.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!

Studentene våre får relevante og digitalt oppdaterte utdanninger innen markedsføring, økonomi og innovasjon. Uansett hvilken studieretning du velger, vil du være omgitt av entusiastiske, nysgjerrige og hyggelige medstudenter. Hos oss forsvinner du heller ikke i mengden, men får tett personlig oppfølging, en engasjert fagstab og god kontakt med næringslivet.

Gjennomføringsprosenten på studiene er høy, og du blir en del av et sosialt og inkluderende studiemiljø. Les mer om de forskjellige studieretningene innen markedsføring og salg her:

Bachelor

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Hvilke metoder bruker de som bygger de mest kjente merkevarene, og hvilke psykologiske prosesser ligger bak forbrukernes ulike valg? På Bachelor i markedsføring og merkevareledelse lærer du hva som kreves for å utvikle attraktive merkevarer, og hvordan du kan påvirke andre aktører og samfunnet rundt deg.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Dette studiet forbereder deg til en jobb i framtidens salgsorganisasjon. Hovedvekten av studiet vil være på det profesjonelle salget mellom bedrifter (business-to-business). Det er her de mest spennende salgsjobbene vil ligge i framtiden.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Gjennom en kombinasjon av teori og praksis lærer du bruken av digitale verktøy og kanaler for å fremme varer og tjenester. Med en bachelor i digital markedsføring vil du være klar til å starte din karriere i en bransje som er i stadig utvikling.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Med en bachelor i kreativ markedskommunikasjon vil du få kompetanse innen tekst, visuell kommunikasjon, prosjektledelse, kreative prosesser og kommunikasjonsstrategi. Du vil lære hvordan du bruker reklame og andre former for markedskommunikasjon til å selge varer, skape merkevarer og kommunisere på tvers av markeder og kulturer.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Tekstene som skrives både under studiet og i potensielle jobber strekker seg fra markedskommunikasjon og reklame, redaksjonell kommunikasjon innen fjernsyn, radio, digitale og trykte publikasjoner, og kunstorienterte tekster til musikk, film, teater og skjønnlitterær fortelling. Tekst må kommunisere til en tenkt mottaker, og du som skribent må kunne gjennomføre og lede idé- og kommunikative strategiprosesser.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Høyskolen Kristiania tilbyr det mest komplette bachelorstudiet i PR, som gir deg metodekunnskaper, praktisk erfaring og faglig innsikt. Det gjør at du skiller deg ut på arbeidsmarkedet. Bachelor i PR og kommunikasjon er et spennende og levende studium for deg som er opptatt av mennesker, kommunikasjon og det som skjer i samfunnet.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Har du lyst til å skape din egen virksomhet eller utvikle nye produkter og tjenester i etablerte virksomheter? Da er Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling studiet for deg. Vår utdanning gir deg muligheten til å utforske fagfeltet entreprenørskap og innovasjon, og rollen disse spiller i etableringen eller videreutviklingen av virksomheter innenfor ulike sektorer.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelor i økonomi og ledelse gir en bred, grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med hovedvekt på økonomi, metode og ledelsesfag. Studiet er tilpasset deg som ønsker en generell næringslivsutdannelse som gir fleksibilitet og muligheter til arbeid innen ulike fagområder, uten at du trenger å velge en spesifikk karrierevei før etter fullførte studier.

Heltid | 3 år | 180 studiepoeng

Bachelorstudiet i digitalisering og økonomi gir bred, grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med vektlegging på økonomi- og ledelsesfag rettet mot digitaløkonomien og fremtidens bedrifter og jobber. Studiet er tilpasset deg som ønsker en generell næringslivsutdannelse spisset mot arbeid innen den nye digitaløkonomien, både i nyere innovasjonspregede virksomheter og mer tradisjonelle virksomheter som gjennomgår digitale transformasjoner.

Master

Heltid | 2 år | 120 studiepoeng

Master i markedsføringsledelse gir deg kunnskap om hvordan trender og ny teknologi påvirker markedet. Den unike kombinasjonen av faglig tynge og praktisk relevans på dette studiet gjør deg godt rustet til å ta fatt på krevende lederutfordringer.

Fagskole

Heltid | 2 år | 120 studiepoeng

Reklame og merkekommunikasjon er et toårig fagskolestudium som gir deg det du trenger for å få deg en jobb i bransjen.

Studiets pedagogiske syn er at du skal erfare mens du lærer, og gjennom workshoper, byråbesøk og prosjekter for små og store virksomheter får du muligheten til å vise hva du kan.

Heltid | 2 år | 120 studiepoeng

Som interaksjonsdesigner får du muligheten til å skape framtiden og påvirke hverdagen til mange.

Dette er en utdanning for deg som liker å være kreativ med teknologi, og som har interesse for å skape spennende digitale opplevelser, enten på individuell basis eller som bidragsyter i et team.

De fikk drømmejobben etter markedsføringsstudiene

Alle tre har studert markedsføring og merkevareledelse, og alle er enige om at de har en jobb de elsker. Møt Celina Røste (23), Even Ødegård (24) og Lars Høvik Sivertsen (26).

Les om drømmejobbene her

Mina og Gina er kreativt praksisteam hos Vipps

Mina Åsheim Lande og Gina Næss Korslund studerer digital markedsføring. Studiet har gitt dem et godt grunnlag og slagkraft på vei ut i arbeidslivet – og vips, nå har de praksis i Vipps.

Les om praksistiden deres her