✕  Lukk søk

Musikk og scene

×

Har du en lidenskap for scenekunst, musikk, studio eller prosjektledelse?

For deg som vil satse profesjonelt slik at du kan leve av interessen din, enten den er innen scenekunst, musikk, studio eller prosjektledelse. Du får tid og ressurser til å utvikle ditt talent i et profesjonelt miljø, og får prøve deg i ulike sjangre, både individuelt og i samarbeid med andre, i topp moderne fasiliteter midt i Oslo.

Musikk og scene - bilde fra konsert på skolen

Vil du fordype deg i instrumentet ditt, skrive eller produsere musikk, skru lyd, eller designe karakterer for scene, film og tv? Ønsker du å skape varierte roller for teater og film, eller utdanne deg som prosjektleder i bredden av kunst og kreative næringer? Hos oss får du tre år på å fordype og profesjonalisere deg innen din interesse. Du får tid og ressurser til å utvikle ditt talent i profesjonelt miljø, og får prøve deg i ulike sjangre, både individuelt og i samarbeid med andre.

Som student hos oss møter du likesinnede. Du møter nye venner og samarbeidspartnere, fremtidige kolleger og arbeidsgivere. Du blir kjent med aktører i bransjen, og kan bygge et godt og profesjonelt nettverk til du skal ut i jobb.

Vi gir deg både inspirasjon og teoretisk og praktisk fagkunnskap slik at skal kunne nå dine mål fortere. Ofte venter frilanstilværelsen etter studiene. Bransjekunnskap og entreprenørskap er derfor viktige deler av studiet.