✕  Lukk søk

Derfor er nettstudier den geniale løsningen

Ny teknologi og digitalisering har åpnet uendelig mange muligheter for oss. Nå kan du studere hvor du vil, når du vil. Nettstudier på Høyskolen Kristiania gir deg mulighet til nettopp det!

Jente som sitter ved frokostbordet med en laptop og et glass oransje leskedrikk. Bak henne er en hylle og et stort vindu som viser grønne omgivelser og solskinn.

Kan jeg studere det jeg vil?

«Er jeg nødt til å flytte?»

«Må jeg ta en master for å få jobb?»

«Hvilken studieretning er riktig for meg?»

«Hva om jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil?»

Det er bare noen av spørsmålene som svirrer i hodet til tusenvis av mennesker som vurderer å gjøre noe nytt til høsten.

SJEKK UT: Høyskolen Kristiania Nettstudier sitt brede utvalget av nettstudier og kurs her!

Nærbilde av to laptoper på et arbeidsbord med ørepropper på bordet og en grønn plante. En person med sort neglelakk lener seg på bordet, mens en sitter ved siden av.

Å begynne et nytt kapitel i livet er både skremmende og innmari spennende. Det er derimot ikke alle som ønsker å flytte på seg, endre omgivelser eller slutte i jobben for å kunne ta en utdannelse. Den digitale utviklingen har åpnet flere muligheter for oss og har gjort livene våre enklere og valgene flere.

Nettstudier gjør deg langt mer fleksibel enn de stedbaserte studiene og gjør at skole, jobb og familie kan kombineres i mye større grad.

Bli den du vil, der du vil

Se for deg dette scenarioet: Du våkner, tar på deg treningstøyet, løper en tur, tar deg en dusj og en kopp kaffe før du setter deg foran PC`en og starter dagens første forelesning. Høres det for godt til å være sant? Det er faktisk ikke det. Høyskolen Kristiania tilbyr nesten 200 ulike kurs, knyttet til 28 ulike fagområder. Du kan studere alt fra økonomi, HR, salg og markedsføring, kommunikasjon og PR til ernæring og trening.

SJEKK UT: Her kan du finne en oversikt over alle nettstudiene på Høyskolen Kristiania Nettstudier!

Nettstudier gir deg en enorm mulighet til å studere akkurat der du er i livet. Du har friheten til å tilpasse dagen etter dine behov og ikke etter skolen og forelesningene. Fordelen med denne type utdannelse er også den personlige veilederen alle studentene får. Som nettstudent får du svar på alle eventuelle spørsmål du måtte ha innen 24 timer.

Det handler om å prioritere

Bilde av en musematte med Høyskolen Kristiania sin logo. Man ser en liten del av et tastatur, en kaffekopp og et utvalg av skolens kataloger

Kanskje du ønsker deg en mastergrad som ikke finnes i byen din? Kanskje du ikke vil forlate venner, familie eller jobb. Det fine med nettstudier er at du ikke trenger å gi avkall på dette for å skaffe deg drømmeutdannelsen. Nettbaserte studier passer perfekt for deg som allerede er ute i jobb, ønsker mer utdannelse eller rett og slett bare har lyst til å øke kompetanse.

Høyskolen Kristiania Nettstudier har opptak hver dag hele året og du trenger ikke å forholde deg til en frist for opptak.

Finn ut mer om nettstudiene og kursene til Høyskolen Kristiania Nettstudier her! 

Aktuelt