✕  Lukk søk

Dette er nettstudier

Nettstudier sier seg litt selv - det er studier på nett. Studer på en av de mange høyskolene vi samarbeider med - via oss. Med nettstudier har du sjansen til å starte eller utvikle karrieren din samtidig som du kan fortsette med dine daglige rutiner.

3 Slik studerer du mer effektivt

Fleksibel studiemetode

Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser.

Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudier er den samme som om du studerer på tradisjonelt vis hos en skole som er stedbasert. Den fleksible studiemetoden går med andre ord ikke på bekostning av kvalitet og læringsutbytte. Vi samarbeider med høyskoler og universiteter som er faglig ansvarlige for studiene, mens vi selv er metodeleverandør og tilrettelegger for at studiene skal kunne tilbys på nett.

Prøv nettstudier gratis

For at du skal få et innblikk i hvordan det er å være nettstudent hos oss tilbyr vi deg å prøve ett eller flere kurs – helt uten kostnad og forpliktelser.

Du kan velge mellom alle kursene vi tilbyr (utenom masterkursene), og det eneste du trenger å gjøre er å klikke her, og fylle inn den informasjonen vi spør etter, for så å følge videre instrukser.

Du får tilgang til den reelle læringsportalen med alt innhold. Du kan blant annet se læringsmål, de ulike innsendingsoppgavene, du kan se presentasjon av veilederen og lese eksamensoppgaver fra tidligere år.

Samarbeidsskoler

For å kunne gi deg et godt og variert tilbud av kurs og studier på nett, samarbeider vi med høyt kvalifiserte veiledere og anerkjente høyskoler og universitet.

Høyskolene vi samarbeider med har det faglige ansvaret for studiene. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilrettelegger slik at studiene kan tilbys på nett.

Samarbeidende høyskoler:

  • Edinburgh Business School
  • Høgskolen i Molde
  • Høyskolen i Oslo og Akershus
  • Høyskolen Kristiania