✕  Lukk søk

Into Campus

Into Campus er navnet på Høyskolen Kristianias oppstartsuke.

Fra 12. – 16. august samles alle nye studenter til en strålende start på studietiden sin. Vårt fokus er at alle skal få en trygg oppstart med muligheten til å bli kjent, ha det gøy sammen med nye venner og få god informasjon om livet som student.

På dagtid vil det være spennende foredrag som skal gi deg en god introduksjon til ditt nye liv som student. Du vil få muligheten til å ta med deg både nye vennskap og konkrete tips som kan bidra til at studietiden din blir best mulig her hos oss.

Dagsprogrammet tirsdag 13.08 og onsdag 14.08 er GRATIS. Se program under.

På kveldstid vil det være konserter og morsomme aktiviteter hvor du får muligheten til å bli enda bedre kjent med dine ny medstudenter. Kveldsprogrammet finner du i facebookeventet: Into Campus 2019//Bergen.

Fullt ukeprogram finner du nederst på siden!

Velkomstseremoni

Velkomstseremonien i Bergen er mandag 12. august kl. 10:00-12:00. Etter det blir det samling i klasserommene, før dere skal ut på rebusløp.

Dagsprogram for tirsdag

Foredrag: «God Start»

Studentsamskipnaden på Vestlandet (Sammen) jobber med studentvelferd for studenter i Bergen. Sammen har mange velferdstilbud og tjenester, blant annet boligutleie, idrettssenter, spisesteder, bokhandler, legesenter, psykososial helsetjeneste, barnehager, karriereveiledning og ulike idrettstilbud.

Tirsdag 13. august kommer Sammen Råd & Karriere, Studentenes Psykiske Helsetjeneste og Sammen Kommunikasjon til Høyskolen Kristiania for å holde foredraget «God start». God start handler om hvordan det er å være ny student og hva en bør huske på. Det blir tatt opp temaer knyttet til studiemestring, treffe nye venner og at stress og uro er helt normalt med mer.

Det vil bli servert en lett lunsj fra kl. 10:00-11:00 med påfølgende foredrag i auditorium 402 kl. 11:00. Foredraget varer i 45 minutter og det anbefales at alle førsteårsstudenter deltar.

Foredrag: «Egenbevissthet og indre motivasjon som grunnmur for å føle seg GOD NOK»

Etter foredraget med Sammen, for vi besøk av Psykolog, foredragsholder og forfatter Trond Haukedal. Han har i en årrekke reist land og strand rundt for å formidle  ”menneskekunnskap”, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. Han fikk hedersprisen i 2011; den mest prestisjefylte prisen som gis til foredragsholdere i Norge. I 2009 skrev han ”Solstråleboken” som har solgt hele 39.000 eksemplarer og er Norges ledende bok i positiv psykologi.

Med store mengder humor og positiv energi, vil han snakke om suksessfaktorene i et godt liv og en meningsfull skolehverdag.

Foredraget holdes i auditorium 402 kl. 12:00-13:00

Dagsprogram for onsdag

Foredrag: «Kritisk tenkning» med Andreas Wahl

Informasjon og nyheter oppsøker oss i mange kanaler og plattformer. Kritisk tenkning er viktigere enn noen gang og handler om å forstå hva kunnskap er.

Andreas Wahl, kjent fra NRKs Folkeopplysningen, kommer til Høyskolen Kristiania onsdag 14. august for å snakke om viktigheten med kritisk refleksjon og tenkning. Hvordan bryte ned en konspirasjonsteori og hvorfor det er så viktig å være kritisk til hvor informasjon kommer fra.

Det vil bli servert en lett lunsj fra kl. 10:00-10:30 med påfølgende foredrag i auditorium 402 kl. 12:00-13:00.

Fullt ukeprogram