✕  Lukk søk

Westerdalsrevyen

Vil være en del av Westerdalsrevyen 2019? Det er mange, spennende stillinger ledig både foran og bak scenen.

student på westerdals er med i westerdalsrevyen i 2018

Westerdalsrevyen 2019 er i gang, og vi håper å få med oss engasjerte studenter ved hele Høyskolen Kristiania.

Westerdalsrevyen er en studentdrevet revy for de som sitter inne med skaperglede og har lyst til å jobbe i team for å lage en forestilling. Vi jobber profesjonelt og dette er et godt tilbud for alle som har lyst til å gjøre noe gøy ved siden av studiene sine. Du kan søke på hvilken som helst stilling, uavhengig av hvilket studium du går.

Send søknad eller eventuelle spørsmål på e-post til revysjefene

Ledige stillinger i Westerdalsrevyen 2019:

Revysjefassistenten jobber tett med revysjefene i produksjonen. Som revysjefassistent er du revysjefenes høyre hånd og bistår med administrativt arbeid i produksjonen.

Regissøren har det overordnende kunstneriske ansvaret for revyen, og vil være en essensiell rolle i lederteamet. Regi er en sentral rolle som jobber tett på alle deler av revyen, og er med på å forme konsept og tema. Denne rollen kan du søke på alene eller i team.

Kapellmester er leder for bandet, og er selv en av de utøvende musikerne. Kapellmester har ansvar for det musikalske og er bindeledd mellom regi og band. Kapellmester er også med på å velge ut band.

Økonomiansvarlig har ansvar for revyens budsjett og økonomi. Tidligere erfaring med dette er ønskelig.

Markedsføringsansvarlig har ansvar for å promotere og markedsføre revyen. Markedsføringsansvarlig jobber tett med SoMe for å holde revyens plattformer på sosiale medier oppdatert.

Vi trenger en SoMe-ansvalig som skal styre Westerdalsrevyens Facebook- og Instagram-side. Du jobber tett sammen med Markedsføringsansvarlig og Sponsoransvarlig.

Vi ønsker en som kan være ansvarlig for å kontakte og lage avtaler med aktuelle sponsorer til revyen.

Velferd har ansvar for at alle deltakerne i revyen har det godt. Velferdsansvarlig sine oppgaver går ut på å planlegge og arrangere kick-off, og fester, eller ander sosiale sammenkomster. Samt sørge for at det er mat å spise i øvingshelgene og i prøveperioden.

Inspisienten er den øverste ansvarlige for avviklingen av prøver, gjennomganger og forestillinger. Inspisienten er bindeleddet mellom regissøren, teknisk avdeling og produksjonsledelsen. Inspisienten hjelper regissøren med de praktiske tingene ved en produksjon, som å sette opp prøveplaner og sørge for at alle som jobber med forestillingen har den samme informasjonen.

Vi ønsker oss kreative og skriveglade folk som har lyst til å bidra med å skrive sketsjer. Skribentene jobber sammen med regissørene og aktørene med å skrive forestillingen.

Vi søker en som kan være lydtekniker under gjennomgangene og forestillingene. Tidligere erfaring er ønskelig.

Rekvisitøren har ansvar for å finne, kjøpe eller lage rekvisittene vi trenger til forestillingene. Rekvisitøren har også ansvar for å få rekvisittene av og på scenen under forestilling (med assistanse). Scenografi vil også være en del av jobben, i samarbeid med det kunstneriske teamet.

Som kostymeansvarlig skal du finne/kjøpe kostymene som skal brukes på forestillingen. Du skal også være påkleder under avviklingen av forestillingene.

Sminkøren skal sminke aktørene før og under forestillingene. Tidligere erfaring som teatersminkør er ikke påkrevd, da det kan læres i forkant.

Som koreograf har du ansvar for å lage koreografi til danse- og sangnumrene i forestillingen. Erfaring med dans er ønskelig.

Det vil bli holdt audition for å være aktør. Tidligere erfaring er ikke påkrevd.

På audition ønsker vi at du fremfører en monolog, en liten sang og så blir det en improøvelse.

Audition blir søndag 18. november, søk nå!

Det vil bli hold audition for å være med i bandet.

Info om audition kommer