Foto av to kvinner i et klasserom som smiler.
Fagskolen Kristiania tilbyr en rekke spennende studier – for deg som vil ta en kort og yrkesrettet utdanning som gir deg praktisk kompetanse i faget. Foto: Fagskolen Kristiania/Benjamin Åvitsland.
Portrett av Stefanie Dziadkowiec som smiler til kamera. Hun har på seg briller og stripete genser.
Ifølge Stefanie trenger man ingen forkunnskaper innen frontend-utvikling for å søke, men man bør være glad i problemløsning og teknisk arbeid.Foto: Fagskolen Kristiania/Benjamin Åvitsland

Skal du studere for første gang, men er usikker på hvilket studium som er riktig for deg? Eller kanskje du har jobbet i noen år, og ønsker å bygge på kompetansen din for å få nye muligheter? I begge tilfeller er en ettårig fagskoleutdanning et godt alternativ.

Jeg valgte å studere her fordi jeg ønsket å komme meg raskt ut i arbeidslivet.

Kristiania tilbyr ettårige fagskolestudier innen rekke spennende fagområder. Felles for dem alle er at de er praktisk og yrkesrettet, og utviklet i tråd med arbeidsgivernes behov. Dette er med på å sikre deg kompetanse som er relevant og ettertraktet – nå og i fremtiden.

Portrett av Kristiane Lunde som  smiler til kamera. Hun har på seg en blå jakke.
— Jeg ville ha en jobb der jeg kunne ha lange arbeidsdager, fordi jeg får energi av det, sier Kristiane. Hun landet drømmejobben i Music Norway etter å ha studert Music Business. Foto: Fagskolen Kristiania/Benjamin Åvitsland

Fikk jobb som frontend-utvikler i SATS før studieslutt

Stefanie Dziadkowiec hadde ingen tidligere erfaring med programmering da hun startet på Frontend-utvikling. Etter knapt ett år på skolebenken, sikret hun seg fast jobb hos treningsgiganten SATS.

– Året på Kristiania var det beste noensinne! Jeg valgte å studere her fordi jeg ønsket å komme meg raskt ut i arbeidslivet, forteller Stefanie. 

Les mer om hennes nye, spennende jobb som junior frontend-utvikler her.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Ett år med Music Business sikret drømmejobben i musikkbransjen 

Kristianie Lunde hadde allerede to bachelorgrader da hun startet på Kristiania, i eiendomsmegling og i kultur og ledelse. 

Det var først da hun jobbet som frivillig artistvert på by:Larm, og ble tipset om Music Business, at hun forstod at det var musikkbransjen hun skulle jobbe i.

Kristiane rakk ikke engang å fullføre det ettårige fagskolestudiet, før hun fikk tilbud om jobb som kommunikasjonsmedarbeider i stiftelsen Music Norway.

– Studiet har gitt meg en forståelse av bransjen jeg trenger for å kunne utføre min jobb på best mulig måte, sier Kristiane. 

Les mer om hva Kristiane sier om Music Business-studiet og jobben i Music Norway her.