✕  Lukk søk

Få oversikt over våre campus!

Høyskolen Kristiania består av fem campus i Oslo og to campus i Bergen.

Campus Kvadraturen

Kirkegata 24 – 26 og Prinsens gate 7 – 9
Oslo

Campus Kvadraturen ligger rett ved Karl Johan, kun en kort spasertur fra Oslo S og Jernbanetorget. Her holder Institutt for markedsføring, økonomi og innovasjon, Institutt for ledelse og organisasjon og Institutt for helsevitenskap til. Nytt i år er at også Institutt for teknologi holder til her. Instituttet har tidligere holdt til på Campus Fjerdingen, men blir nå samlet i Kvadraturen. I tillegg finner du både Karrieresenteret og Studentklinikken her.

Bildet viser inngangspartiet til Høyskolen Kristiania campus Kvadraturen. Bygnignen er i gul farge og har et magestetisk preg ettersom at bygget er gammelt med fine mønstre og dekor.
Velkommen inn!
Besøksresepsjonen i Prinsens gate
En sniktitt på kaffebaren vår, Pause.
Campus Kvadraturen i solnedgangen.

Campus Fjerdingen

Christian Kroghs gate 32
Oslo

Midt mellom Nedre Grünerløkka og Grønland ligger Fjerdingen til langs Akerselva. På campuset finner du Westerdals institutt for kommunikasjon og design og deler av Institutt for scenekunst, musikk og studio. Lokalene består av både øvingsrom, innspillingsstudioer, Makerspace, Sjenkestua Studentbar og store arbeidssoner for studentene.

 

campus fjerdingen
campus fjerdingen
campus fjerdingen
Campus Fjerdingen
Mezzaninen
Kantina
På Fjerdingen har vi studio til musikkstudentene!
Arbeidssone for studentene i 5. etg

Campus Vulkan

Vulkan 19
Oslo

Du har kanskje sett det særegne signalbygget vår på Vulkan før? Her holder Westerdals institutt for film og medier og deler av Institutt for scenekunst, musikk og studio til. I tillegg bruker Westerdals institutt for kommunikasjon og design lokalene. Vulkan har et velutstyrt verksted som benyttes av blant annet studentene våre på Retail Design. Bygget ligger vis-á-vis treningssenteret Athletica, og ikke langt unna Oslos kulinariske smeltedigel Mathallen.

Bilde av Westerdals. Bygget er et svart, firkantet bygg med forskjellige vindustørrelser og gule aksenter. Det er en lett overskyet dag og studenter går inn hovedinngangen nede på bakkeplan.
Biblioteket på Vulkan. Gjennom glassvinduene ser du ut på kantina.
Innspilling og utstyr på Vulkan
Campus Vulkan har stort auditorium, saler til scene-studentene og mye mer.

Campus Brenneriveien

Brenneriveien 9
Oslo

Rett over Blå og Ingensteds holder flere av studentene våre til i lokaler godt tilpasset maske- og hårdesign, visuelle effekter og mye mer. Hovedsakelig benyttes disse lokalene av studenter fra Institutt for scenekunst, musikk og studio og Westerdals institutt for film og medier.

Campus Brenneriveien ligger målrettet plassert midt i kulturmekka i Oslo.
Campus Brenneriveien
En dag på Campus Brenneriveien og Campus Vulkan
Campus Brenneriveien ligger lett tilgjengelig midt på løkka blant stilige omgivelser. Her er det en rosa vegg som er malt med mange morsomme tegnesereie-aktige figurer på.
campus_brenneriveien
Velkommen til Brenneriveien!
En av Oslos kuleste plasser.
På vei til Campus
Fasaden!
Lokalene våre i Brenneriveien huser studenter fra Maske- og hårdesign samt flere av studentene på Avdeling for film, TV og spill.

Campus Spikersuppa

Rosenkrantz gate 16
Oslo

Helt nytt dette skoleåret er Campus Spikersuppa. Her skal studentene våre på Fagskolen Kristiania få boltre seg i helt nyoppussede lokaler tilpasset deres praktiske pedagogikk. Med et eget bygg vil fagskolestudentene oppleve et tettere studentmiljø det blir enda større mulighet for samarbeid på tvers av studier. Det gjenstår fremdeles litt arbeid, men det er planlagt åpning for studenter mandag 19.august i uke 34. Vi gleder oss!

Mer  informasjon om Fagskolens nye lokaler finner du her. 

 

Litt tomt foreløpig, men det blir bra. Vi lover!
Lokalene kommer til å tilpasses deres behov.
Gled dere til Fagskolens helt nye lokaler står klare.
Her blir det fint i august!

Campus Bergen

Kalfarveien 78 C
Bergen

Høyskolen Kristiania Bergen er en unik høyskole som holder til i lyse og moderne lokaler med utsikt over Store Lungegårdsvann. Campus Bergen ligger i historiske Hansaparken som lokalisert i ærverdige Kalfatret sentralt i Bergen.

Fasilitetene inkluderer auditorium, klasserom, mac-rom, lesesaler, grupperom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine og studentpub.

 

Høyskolen Kristiania Bergen
Høyskolen Kristiania Bergen
Høyskolen Kristiania Bergen
Høyskolen Kristiania Bergen
Bildet viser et forelesningsrom på Høyskolen Kristiania i Bergen. Studentene studerer Bachelor i markedsføring og salgsledelse. Studentene ser oppstilt opp på foreleseren som står helt i høyre i bildet.
Velkommen til Bergen!
Fasiliteter for studentene.
Campus Bergen ligger fint og sentralt til.
Lokalene er lyse og moderne.
Lokalene er lyse og moderne.

Fagskolen Kristiania Bergen

C. Sunds gate 27-29
Bergen

Også i Bergen får fagskolestudentene våre nye lokaler i år, i sentrum av byen, med utsikt til den verdenskjente Bryggen i Bergen. Her vil vi kunne tilby fasiliteter som blant annet studio, designlab og verksted m.m. Dette vil gi fagskolen større muligheter til å dyrke sine kreative og utøvende studier. Mer  informasjon om Fagskolens nye lokaler finner du her. 

Silje nettstudent
I C. Sunds gate 27-29 flytter straks Fagskolen Kristiania inn.
Velkommen til denne verdensberømte utsikten!
Fantastiske Bergen!

Aktuelt