✕  Lukk søk
Institutt for markedsføring

Annette Kallevig

Annette Kallvik, ansatt på Høyskolen Kristiania

Høyskolelærer

Bakgrunn

Erfaren markedskommunikatør og digital markedsføringsspesialist. Jeg har jobbet med de fleste typer markedsføring og merkevarebygging i inn- og utland siden jeg fullførte min Bachelor i Graphic Design ved University of Harford i USA i 1988. Derfra startet karrieren bratt i internasjonalt reklamebyrå i New York i fem år før jeg vendte nesen hjemover. Her i Oslo har jeg vært konseptutvikler og kommunikatør i reklamebyråer, digitalbyråer og for meg selv.

I over ti år har jeg spesialisert meg på digitalmarkedsføring for organisasjoner og merkevarer av alle størrelser og typer. Jeg har vært konsulent, rådgiver, designer, veileder, markedsansvarlig, kursholder og coach før jeg kom til Westerdals Oslo ACT for over to år siden.

Nå trives jeg med å spille andre bedre med det jeg kan best, ved å bruke min erfaring. Derfor er jeg høgskolelærer i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania. Jeg har utviklet og underviser blant annet digital markedsstrategi, digitale verktøy og kanaler, konseptutvikling og datadrevet markedsføring.