✕  Lukk søk

Slik finner du fram på campusene

I blant kan skolen forveksles med en labyrint, vi har råd!

Vi har alle vært der. Litt sent ute, småløpende mot inngangen. Studentkortet i den ene hånden, og kaffekoppen man egentlig ikke hadde tid til balansert sammen med iPhonen i den andre. Undervisningen begynner om nøyaktig to minutter, og du burde egentlig ha plassert rumpa på stolen i forelesningssalen allerede. Du må bare finne riktig klasserom først.

For hvilket klasserom skulle dere være i igjen?

Frem med mobilen, og inn på TimeEdit for å sjekke rom. Til din store fortvilelse har du aldri brukt TimeEdit på iPhonen før. Du bruker opp de to minuttene og vel så det på å søke opp riktig timeplan, bare for å finne ut at DU ER PÅ FEIL CAMPUS. OK, så hadde egentlig ikke det skjedd i virkeligheten. Jeg tok meg en kunstnerisk frihet for å understreke panikkfølelsen når det er to minutter til forelesningen starter og du oppdager at du er på andre siden av skolen, i feil etasje.

Tegning med labyrint og figur av studentblogger.

Noen ganger føles det å finne riktig klasserom som å gå gjennom en labyrint.

Triksene for å finne riktig klasserom

Så hvordan skal man holde oversikt på hvilket klasserom man skal være i når det er ulike campus med A’er, F’er, B’er, V’er, U’er og P’er fordelt over fem-seks ulike etasjer med et titalls klasserom på hver? Et godt utgangspunkt er å sjekke romnummeret kvelden før og møte opp på skolen liiiitt tidligere. Eller, kanskje man til og med kan sette seg inn i systemet? (For tro det eller ei, det er faktisk et logisk system!). Eventuelt, hvis alt annet feiler har du alltids en siste utvei. Finn en klassekamerat i det du ankommer skolen, kryss fingrene for at han eller hun ikke er fullt like lost som deg og følg etter til riktig klasserom! Dette er hvert fall mitt go-to triks.

Eventuelt kan du se videoene fra Campus Kvadraturen, Fjerdingen og Vulkan under for å bli litt bedre kjent med skolene!

Maren viser deg Fjerdingen

Tien tar deg med på Vulkan

Og her har du Vida på Campus KvadraturenPS. Plutselig har man blitt kjent på skolen og slipper å stresse over dette lenger!

 

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.