✕  Lukk søk

Hvor finner man utesteder med 18-årsgrense i Oslo?

Ikke fylt 20 enda? Disse utestedene har 18-årsgrense!

Partystemning med konfetti

Yes, endelig 18! Men vent litt, de fleste utesteder har 20-årsgrense. Få ting setter en like brå demper på stemninga som å oppdage at én i vennegjengen ikke kommer inn på utestedet. Med nye studiekamerater i ulike aldre kan det være kjekt å ha kartlagt mulighetene man har til en kveld på byen. Her er vår guide til utesteder med 18-årsgrense i Oslo!

Så i solidaritet med alle under 20 år, som sliter med å finne barer og nattklubber med 18-årsgrense, har jeg listet opp en del utesteder.

Lenger ned finner du de beste plassene i byen, men først et ørlite tips:
Utnytt studenttilværelsen ved å stikke innom en av byens mange studentpuber. Her kan du møte andre studenter, få nye vennskap og kanskje til og med noen nyttige kontakter gjennom studietiden.

 

Her er noen av byens hyggeligste studentpuber!

 

Skjenkestua Studentbar

Type: Studentpub
Åpningstider: Torsdag: 17.00-00.00 Fredag: 15.00-00.00

Tre studenter på Skjenkestua

Avslutt skoledagen og gå helgen i møte med en tur på Westerdals’ studentbar på campus Fjerdingen. Her arrangeres det spillkvelder, quiz, beerpong-turninger og karaoke! Følg med på Facebooksiden for å se hva som skjer. Her kan vi love god stemning, og servitører som er like hyggelige som prisene i baren.

 

Hvelvet Studentpub

Type: Studentpub
Åpningstider: Torsdag: 17.00-03.00

Hvelvet eller Skjenkestua - stemningsbilde fra Hvelvet

Høyskolen Kristianias egen studentpub, drevet av flinke frivillige fra Studentunionen. Har du noen gang lurt på bakgrunnen for navnet? Det kommer fra at Hvelvet ligger i Oslos eldste bankhvelv! Her kan du ha en helaften med gode venner, og ryktene sier at det er fort gjort å møte noen man kan bli litt ekstra interessert i her.

 

Samfunnet Bislet

Type: Studentpub
Åpningstider: Onsdag og torsdag: 16.00-01.00 Fredag: 20.00-03.00

Denne studentbaren omfavner selve essensen av studenttilværelsen! Mursteinvegger, bandplakater og pallesofaer. Her skjer det alltid noe: Quiz, konserter og stand-up. Det er heller ikke noe minus at pilsen koster 40 kroner!

 

Kjellern

Type: Studentpub
Åpningstider: Torsdag: 11.00-15.00 Fredag: 17.00-02.00

Universitetet Blinderns studentpub serverer både kaffe og øl til hyggelige priser. Ta t-banen til Blindern, og studentpuben finner sted i Helga Engs hus. Her arrangeres det quiz, halloweenfest og afterski avhengig av sesongen. Et hyggelig sted å møte andre studenter.

 

Den Norske Studentersamfund

Type: Studentpub
Åpningstider: Mandag – fredag: 14.00-00.00 Lørdag: 20.00 – 02.00

På Chateau Neuf skjer det noe hver eneste dag! Foredrag, quiz, filmvisning, musikaler, workshop, improshow og masse mer. Her er lokalene gigantiske, men prisene i baren likevel små. Følg med på nettsiden for å skje hva som skjer i nærmeste fremtid.

OBS. Alle studentpuber holder stengt i sommerferien!

 

 Ta med vennegjengen på en av byens mange puber!

Oslo har flust av puber i sentrum, og det beste av alt: En del av de har faktisk 18-årsgrense! Flere av stedene serverer også mat. Ta med vennegjengen hit for en hyggelig kveld:

 

Ocean Cafe Bar

Type: Pub
Åpningstider: Mandag – lørdag: 08.00-03.30 Søndag: 12.00-00.00

Er dette byens lengste åpningstider? Her kan du ta med vennegjengen for en matbit, en runde biljard eller en rimelig halvliter mens dere hører musikk fra jukeboxen. Stort pluss for hyggelige servitører! Her er det full fest og masse liv etter 23.00 i helgene.

 

Luna Park

Type: Pub
Åpningstider: Mandag og tirsdag: 15.00-23.30 Onsdag og torsdag: 17.00-02.00

Luna Park er åpen for oss under 20 år på hverdager. Dette er en bar som ligger ved regjeringskvartalet, i en litt skjult gate. Adressen er Akersgata 47. Drar du hit kan du drikke pils til 59 kroner, mens du hører på gamle, nostalgiske låter.  Et veldig fint og koselig sted som passer bra for deg som ønsker å slappe av sammen med gode venner.

 

Rett Inn Bar

Type: Pub
Åpningstider: Mandag – fredag: 14.00-03.30 Lørdag – søndag: 12.00-03.30

Med beliggenhet midt i sentrum er dette et ålreit sted å stikke innom med vennegjengen. Her er det god stemning, billig øl og alltid noen spennende personer å snakke med. Et populært sted blant studenter.

 

Vil du danse hele natten?

Utvalget av nattklubber med 18-årsgrense er dessverre ikke særlig bredt, men frem til du fyller de magiske 20 har du disse alternativene:

KJ10

Type: Nattklubb
Åpningstider: Fredag og lørdag: 22.00-03.00

Ønsker du å danse til partymusikk ut i de senere nattetimer er dette stedet for deg! Her er det viktig å være i køen før klokken 23, hvis ikke risikerer man å bli stående utenfor resten av kvelden. Inngangsprisen er 100 kr (fredag) og 200 kr (lørdag). Tips: Ikke ta med eldre venner, det er ikke sikkert de kommer inn (motsatt for en gangs skyld!).

 

John’s Bar

Type: Nattklubb
Åpningstider: Torsdag: 22.00-03.00

John´s Bar har 18-årsgrense hver torsdag. Her kan man danse til musikk som best beskrives som ”blanda drops” med alt fra AC/DC til norsk danseband og gamle Meldodi Grand Prix låter. Her blir det ofte ganske fullt, så ikke vent for lenge med å stille deg i køen!

Håper denne lille guiden var til hjelp. Nå er det bare å glede seg til du blir 20 og oppdager at alt for mange utesteder har 23-års grense. 😉