✕  Lukk søk
Videreutdanning

Videreutdanning i osteopati

Videreutdanning i Osteopati

Den ettårige videreutdanningen er nødvendig for medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og for å fullføre diplomoppgave, som kreves for å kunne titulere seg Osteopat D.O. MNOF.

Videreutdanningen bygger på Bachelor i Osteopati og gir deg ny kunnskap og nye ferdigheter gjennom teoretisk og praktisk undervisning samt klinisk praksis på studentklinikken, som er viktig for å kunne jobbe effektivt som en kompetent, praktiserende osteopat.

Du vil blant annet lære om tverrfaglig behandling av smerter gjennom kognitiv terapi, ernæring, fysisk aktivitet og trening.

Emner innen økonomi, markedsføring og etablering av egen klinikk gjør deg rustet for hverdagen som vil møte deg etter endte studier.

Trykk på modellen for å åpne i ny fane

Søkere til helsefag må fremlegge politiattest i henhold til universitets- og høyskoleloven §4-9:

«I studier der studenter kan komme i kontakt med mindreårige som del av klinisk undervisning eller praksisstudier, kan det kreves å fremlegge politiattest som nevnt i politiregisterloven § 39 første ledd, ved opptak til eller underveis i studiet.»

For søkere med utdanning fra utlandet gjelder egne tilleggskrav.

Osteopati blir stadig mer etablert som behandlingstilbud i Norge, og de fleste uteksaminerte velger å jobbe ved egne klinikker. Som diplomert osteopat har du arbeids- og videreutdanningsmuligheter i utlandet – kunnskapen har du i hodet og hendene.

Du har rett til medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og vil få ansvars- og skadeforsikring, og du registreres, slik at du ikke må betale merverdiavgift på tjenestene og behandlingen du leverer.

Aktuelt

 • pålandre

  Møt studielederen

  – Det er givende og spennende å se bedring og lettelse av symptomer hos mennesker som har vært plaget med smerter gjennom mange år.

  Les mer
 • Videreutdanning i Osteopati

  5 grunner til å ta en videreutdanning i Osteopati

  – Du blir selvstendig og klar for å ta i mot pasienter på en trygg og effektiv måte.

  Les mer