✕  Lukk søk

Teknologi

×

Institutt for teknologi ved Høyskolen Kristiania har sin forhistorie fra NITH (Norges Informasjonsteknologiske Høyskole), som har drevet med utdanning innen teknologi i over 50 år.

Vil du være med å forme den teknologiske fremtiden?

For deg som brenner for teknologi og vil bygge morgendagens tech-løsninger. Tar du en utdanning innen IT og teknologi blir du ettertraktet i arbeidslivet og får kompetanse det er behov for i de fleste bransjer.

Fra august 2018 er fusjonen mellom Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT fullført. Westerdals Oslo ACTs avdeling for teknologi blir nå Institutt for teknologi ved Høyskolen Kristiania. Institutt for teknologi har bachelor- og masterutdanninger innen informasjonssystemer, IT og informatikk, samt forskning innen tilsvarende områder.

Våre utdanninger vektlegger kontakt med næringslivet og bransjen underveis i studieløpet. Du deltar i tverrfaglige samarbeidsprosjekter sammen med studenter fra andre IT-spesialiseringer, og har utplassering i bedrift i en lengre periode. Du møter potensielle arbeidsgivere gjennom prosjektarbeid på skolen. Her møter du likesinnede, og du bygger ditt profesjonelle nettverk mens du studerer.

Teknologi - Studenter, grupperarbeid

Uavhengig av hvilken studieretning du velger får du en bachelor i informasjonsteknologi. Og valgene du har er mange: Du kan bli interaksjonsdesigner, webutvikler, IT-konsulent eller programmerer. Eller du kan jobbe med å utvikle e-business-løsninger, intelligente systemer eller applikasjoner for web og mobile enheter.

Vi gir deg kompetansen og verktøyene du trenger for å utføre noen av fremtidens viktigste oppgaver.